Tid: 130 min.
Kyskager
Sådan gør du
Del først æggehvider fra æggeblommer.
Pisk æggehvider og sukker med en håndmikser, og sørg for at mikser og skål er helt rene. Hvis der sidder lidt vandrester eller andet på skålen, risikerer du, at massen ikke kan piskes helt stift.
Efter ca. fem minutter i mikseren er marengsen luftig, og den hældes i en sprøjtepose. Form små kys på en bageplade. Alternativt kan du godt bare sætte det med en ske.
Kyssene "tørres" i ovnen i 2 timer ved 100 grader.
Obs. Ønsker du farve i dine marengs, så brug gerne farvepasta da frugtfarve ellers vil fortynde marengsmassen.
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}