Tid: 195 min.
Marshmellows
Sådan gør du
Kog rødbedesaften til der kun er 2 dl tilbage.
Bland sukker samt glukose i saften og kog til 130grader.
Pisk hviderne stive i en røremaskine og tilsæt den varme sirup i en tynd stråle. Smelt gelatine i marengsen og pisk videre ved høj hastighed til den er lun. Dæk en dyb bakke med husholdningsfilm og gnid med lidt neutral olie. Hæld den lune marshmellow i bakken og lad den stivne et par timer.
Bland flormelis og kartoffelmel og drys det på den stivnede Marshmellow før den vendes ud af bakken og drysses på bagsiden.
Klip mundrette stykker af marshmellow og server.
Ingredienser
5 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}