Løvemad (tatar)

Sådan gør du

Marinerede peberfrugter

Halver peberfrugterne, og tag kernerne ud. Læg dem under grillen, til skindet er mørke brunt. Pak dem i et viskestykke, og lad dem trække 5 minutter. Træk skindet af, og skær i stimler eller trekanter. Bland med oliven, rucola og olieeddikemarinade.

Tatar

Del oksekødet i 4 portioner, og form det til helt flade portioner, som lægges på hver sin tallerken. Fordel det forskellige tilbehør på kødet, og stil et æggebæger i midten med æggeblomme. Blommerne kan også kommes i en lille kande, så man hver især hælder æggeblomme på retten.

Severingsforslag

Server med pommes frites. Eller med tynde ristede skiver af rugbrød og/ eller grovbrød.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Frokost Mellemmåltid
Del opskriften: