Løvemad (tatar)
Sådan gør du
Marinerede peberfrugter
Halver peberfrugterne, og tag kernerne ud. Læg dem under grillen, til skindet er mørke brunt. Pak dem i et viskestykke, og lad dem trække 5 minutter. Træk skindet af, og skær i stimler eller trekanter. Bland med oliven, rucola og olieeddikemarinade.
Tatar
Del oksekødet i 4 portioner, og form det til helt flade portioner, som lægges på hver sin tallerken. Fordel det forskellige tilbehør på kødet, og stil et æggebæger i midten med æggeblomme. Blommerne kan også kommes i en lille kande, så man hver især hælder æggeblomme på retten.
Severingsforslag
Server med pommes frites. Eller med tynde ristede skiver af rugbrød og/ eller grovbrød.
Ingredienser
2 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}