Tid: 60 min.
Rejeblinis med cremefraiche
Sådan gør du
Udrør gæren med den lunkne mælk. Sigt melet i, og rør det i dejen med æg, olie og salt. Lad dejen hvile tildækket ca. en halv en time, til den er hævet.
Dryp rejerne med citronsaft, og bland purløg i. Pisk æggehviden stiv, og vend den i dejen.
Opvarm lidt smør i en blinispande eller i en stor pande. Kom lidt dej i hullerne eller 4-5 små “klatter” på en stor pande. Bag ved mellemvarme, til der dannes lufthuller i dejen. Kom en skefuld rejer på hver, bemærk, der skal være nok til 12 blinis. Vend dem, og bag dem færdige på den anden side.
Anrettes på tallerken med 3 blinis, en skefuld creme fraiche. Drys af finthakket rødløg, purløg og rejer.
Ingredienser
2 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}