Sandwich med æggesalat

Sådan gør du

Kog æggene i 8 minutter og køl dem af i koldt vand. Derefter pilles og hakkes de fint.

Rist karryen af i olien og rør den i æggene sammen med mayonnaise, creme fraiche, salt, peber og tabasco.

Rist de 3 skiver brød og læg æggesalaten på bunden af den ene. Placer derefter et stykke brød ovenpå og læg mere æggesalat på. Top den af med den sidste skive brød og skær den over så du får to sandwiches.

Hvis du ønsker det, kan du lægge nogle salatblade ind imellem lagene.
Drys eventuelt med lidt karse på toppen.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Frokost Mellemmåltid
Del opskriften: