Søde kyllinger af æg

Sådan gør du

Læg dine æg i en gryde og hæld vand over. Fra vandet koger skal de have ca. 8 minutter indtil de er hårdkogte.

Pil æggene og skær bunden af dem, så de kan stå stabilt.

Lav et lille snit i toppen af ægget – dette skal bruges til næbbet og hanekammen.

Skyl og skræl din gulerod og snit den i tynde skiver. Skær derefter i skiverne så der laves små ”hak” til hanekammen, og sæt hanehammen ned i snittet. Skær en trekant ud af guleroden og placér den så den danner et næb.

Tag enkelte kaviar og sæt ét på hver side af næbbet som øjne. Her kan du også være kreativ og bruge andet til øjnene.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Mellemmåltid
Del opskriften: