Filotærte med facon

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader.

Rør græsk yoghurt, æg og mælk sammen i en stor skål. Tilføj resten af fyldet (på nær filodejen) og rør rundt.

Klip filodejen i tynde strimler på den korte led og adskil dem forsigtigt fra hinanden. Tilføj strimlerne til skålen lidt ad gangen til der ikke er mere tilbage, og sørg for, forsigtigt, at få blandet det godt rundt.

Smør et ildfastfad med fedtstof, og hæld fyldet deri. Bag tærten i ovnen i ca. 50 minutter, til den er blevet flot gylden.

Servér tærten som den er, eller med en god salat til.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost Hovedret
Del opskriften: