Toast med hjertespejlæg, bacon og bønner

Sådan gør du

Opvarm bønnerne på middelvarme imens de andre ting forberedes.
Rist begge skiver toastbrød på begge sider til de har en gylden farve. Skær derefter et hjerte ud i det ene brød.
Toastbrødet med hjertet skal på panden med lidt smør, og ægget slås herefter ud i hjertet og steges til det er færdigt. (brødet vendes, hvis man ønsker ægget stegt på begge sider).
Steg baconen på panden til det er gennemstegt og saml herefter toastbrødet med bacon og toastbrødet med hjertet øverst.
Bønnerne serves ved siden af som tilbehør til toastbrødet.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Brunch Morgenmad
Del opskriften: