Bagel med omelet og avokado

Sådan gør du

Omelet

Pisk æggene sammen og drys lidt salt og peber i blandingen.
Tag en lille pande og hæld æggemassen i og steg til den er gylden og let fast. Vend omeletten og steg den kort på den anden side.
For at få en helt runde og lidt tykke omelet kan du bruge en lille pande eller en rund form som kan stilles på panden. Inden omeletten skal vendes, kan formen fjernes uden at æggemassen løber.

Sammensætning

Del bagelen i to (du kan eventuelt riste den) og smør bunden med pesto og toppen med smøreost.
Skær tomaten i skiver og fordel dem ovenpå pestoen. Placér derefter omeletten og eventuelt flere skiver tomat.
Del avokadoen i to og fjern stenen. Skær avokadoen i skiver og fordel dem pænt. Drys eventuelt avokadoen med lidt salt og peber. Drys lidt hakket purløg og koriander og læg bageltoppen på til sidst.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Frokost Morgenmad
Del opskriften: