Frikadeller med bladselleri og karse

Sådan gør du

Ælt kødet med salt og peber. Hak porretop, bladselleri og løg i en foodprocessor, indtil du opnår en luftig blanding på ca. 2 dl, når opskriften tilpasses til 2 personer. Bland urteblandingen i kødet. Ælt havregryn og æg i, og tilsæt mælk til en fast fars. Klip karsen ned i farsen, og bland den i.

Form frikadeller af farsen, og brun dem i smør på panden. Steg dem 5-7 minutter på hver side.

Rødbeder med klementiner: Bland alle ingredienser, og lad det trække 1 times tid.

Ingredienser

    Frikadeller

    • 400 g hakket kalv/flæsk
    • 2 tsk. salt
    • 2 tsk. peber
    • 2 stk. renset porre
    • 2 stk. renset bladselleri
    • 2 stk. lille, pillet løg
    • 6 spsk. havregryn
    • 2 stk. æg
    • 4 spsk. mælk
    • 2 bakke karse
    • olivenolie

    Rødbeder med klementiner

    • 2 dl syltede rødbeder
    • 2 stk. hakket, grøn chili
    • 4 stk. klementiner
    • Lidt, hakket, bredbladet persille
    Kategorier: Aftensmad Frokost
    Del opskriften: