
Tid: 85 min.
Frikadeller med bladselleri og karse
Sådan gør du
Ælt kødet med salt og peber. Hak porretop, bladselleri og løg i en foodprocessor, indtil du opnår en luftig blanding på ca. 2 dl, når opskriften tilpasses til 2 personer. Bland urteblandingen i kødet. Ælt havregryn og æg i, og tilsæt mælk til en fast fars. Klip karsen ned i farsen, og bland den i.
Form frikadeller af farsen, og brun dem i smør på panden. Steg dem 5-7 minutter på hver side.
Rødbeder med klementiner: Bland alle ingredienser, og lad det trække 1 times tid.
Ingredienser
Frikadeller
- 400 g hakket kalv/flæsk
- 2 tsk. salt
- 2 tsk. peber
- 2 stk. renset porre
- 2 stk. renset bladselleri
- 2 stk. lille, pillet løg
- 6 spsk. havregryn
- 2 stk. æg
- 4 spsk. mælk
- 2 bakke karse
- olivenolie
Rødbeder med klementiner
- 2 dl syltede rødbeder
- 2 stk. hakket, grøn chili
- 4 stk. klementiner
- Lidt, hakket, bredbladet persille