Svesketærte

Sådan gør du

Hak mel og smør sammen, og saml dejen med sukker, æg og lidt vand. Lad den hvile koldt ½ time.

Udrul dejen til en rund cirkel, og læg i en tærteform på 22 cm i diameter. Tryk en bane alufolie langs kanten, så den ikke falder ned under bagningen. Forbag ved 225 grader i 15 minutter. Skru temperaturen ned til 200 grader.

Drys mandler på bunden. Halver sveskerne, og fordel dem herpå. Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen. Tilsæt creme fraiche og mælk. Hæld det over sveskerne. Bag tærten færdig nederst i ovnen ved 200 i ca. 25 minutter.

Ingredienser

6 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: