Lun salat af bagte grøntsager med spejlet æg

Sådan gør du

Skær grønsagerne i grove stykker, vend dem med olie, salt og peber, bred dem på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225° varmluft ca. 20 min., til de lige netop er møre. Vend i grønsagerne undervejs og smag til med balsamico, timian eller oregano.

Vend grønsagerne med masser af basilikum, spejl æggene og anret dem på toppen af den lune salat.

Ingredienser

  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. courgette
  • 6 stk. mellemstore løg
  • 6 fed hvidløg
  • 1000 g blommetomater
  • 2 stk. gul peberfrugt
  • 4 tsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 4 tsk. balsamico
  • 4 æg
  • 2 tsk. olivenolie
  • Frisk basilikum
Kategorier: Frokost Aftensmad
Del opskriften: