NYHEDER

Inspiration, viden og indsigt

Fra vores perspektiv er æg den perfekte ingrediens i uendeligt mange måltider. Derfor har ægget altid været kernen i vores virksomhed, og vi inspireres fortsat af æggets mange muligheder. Lad dig inspirere sammen med os.

JULEKONKURRENCE
I år er vores julebakken lavet i samarbejde med Danske Hospitalsklovne, som DANÆG med stolthed støtter, så de kan hjælpe endnu flere børn og familier, der har brug for at få spredt glæde i en svær tid. Deltag i adventsjulekonkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Lirum Larum Leg og forkæl dig selv eller en du holder af.

TILBAGETRÆKNING AF ÆG

Grundet mistanke om salmonella (type enteritidis) hjemkaldes æg mærket med DK081131.

Tilbagetrækningen gælder kun æg, der efter DK er påstemplet disse sidste 6 cifre 081131.DANMARKS MADSPILDSDAG

D. 29. september er Danmarks officielle madspildsdag, hvor der sættes fokus på hvordan vi alle kan hjælpe med at mindske madspild. Her sættes der fokus på gode råd og idéer som kan hjælpe os til at redde mere af den gode mad.MasterChef 2021 x DANÆG
I dette års sæson af MasterChef har deltagerne virkelig kæmpet for MasterChef trofæet, og det har bestemt ikke været nemt. Igen i år indgik ægget i mange af retterne med meget forskellige formål.

NYE CO2e-REDUCEREDE FRILANDSÆG
DANÆG-koncernen har, i samarbejde med DLG, skabt et nyt foderkoncept til frilands-høner, der reducerer CO2e-udledningen fra deres produktion af frilandsæg med 47 %.

ÆGS ROLLE I DE NYE KOSTRÅD
I januar præsenterede Fødevarestyrelsen de nye, officielle kostråd, der skal inspirere danskerne til at lægge sunde og klimavenlige fødevarer på tallerkenen. Hvordan går æg i spænd med dem? 

"ÆGGET ER SÅ ALSIDIGT"
I den spændende elimineringsrunde i den nye sæson af 'MasterChef 2021' bliver deltagerne endnu engang kastet ud i svære discipliner - og her bruges ægget flittigt. 

LEGOLAND-KONKURRENCE 2020
De varme dage og lange lyse sommeraftener kalder på at spise under åben himmel. Men hvordan bruger du æg på grillen, i picnic-kurven eller over bålet? Deltag i konkurrencen ved at dele dit spørgsmål. 

GRØNNE RETTER I STORE GRYDER
Brancheforeningen Danske Æg er med i et nyt udviklingssamarbejde, der skal udmøntes i flere grønne retter i storkøkkenerne på landets hospitaler og i madservice til de ældre.

ÆG PÅ FARTEN
DANÆG præsenterer nyt produktsortiment af convenience-produkter til måltidsløsninger, to-go retter, streetfood mm. 

GOD KVALITET ER ET HÅNDVÆRK
En afgørende del af arbejdet i vores pakkeri i Christiansfeld er at sikre kvaliteten og fødevaresikkerheden af producenternes æg. Med hvad består kvalitetsarbejde egentligt af? 

BURGERE MED ÆG
Makkerparret Tarik og Monty gøre (morgenmads)burgere med æg populære i Danmark - og nu lander vores økologiske plantageæg i deres burgere. 

ÆG PÅ TV-SKÆRMEN
Deltagerne i juletidens sæson af 'Masterchef 2019' fik bevist, at ægget kan bruges til uendeligt mange julemåltider.