Delikate æg til julefrokosten

Sådan gør du

Kog æg i 7 minutter, læg dem i koldt vand .

Pil æg og læg de 4 i soyasauce , 4 i vand med lidt karry og lad de sidste 4 være neutrale.

Halver soyaæg og tag blommen ud. Bland fyld af æggeblomme med 1 spsk. cremefraice 38 % og ristet sesamfrø. Top med et lille forårsløg og sort sesam.

Halver karryæg og tag blommen ud. Bland fyld af æggeblomme med 1 spsk. mayonaise knivspids karry.
Top med lidt marineret sild og æble og dild.

Halver neutrale æg og tag blommen ud. Bland fyld af æggeblomme med avokado.
Top med bacon og purløg

Ingredienser

12 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Frokost Mellemmåltid
Del opskriften: