Æg bagt i cocotte med chiligryde

Sådan gør du

Skræl løget, guleroden og hak dem fint i en foodprocessor. Snit chilien fint. Steg kødet af med salt, peber og oregano. Tilsæt chili, hakkede grøntsager og steg videre i 5 minutter. Kog retten af med rødvin og når den er fordampet væk tilsættes flåede tomater og hønsebouillon. Chiligryden skal simre i 2 timer til kødet er blødt og lækkert. Smag gryden til med chilisauce salt og peber før den fyldes i cocotter. Slå et æg ud i hver cocotte og bag dem 7 minutter ved 180 grader eller til hviden har sat sig.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: