Skidne pocherede æg med karse

Sådan gør du

Rist smør og mel af et par minutter i bunden af en gryde uden at det tager farve. Tilsæt mælken lidt af gangen imens der piskes så saucen ikke klumper. Kog ved svag varme i ca. 15 minutter til saucen ikke smager tørt af mel. Juster evt. konsistensen med mere mælk, hvis den er for tyk. Smag saucen til med sennep, citron, salt og peber.

Kog 1 liter vand op med hvidvinseddike og lidt salt – pisk vandet rundt i gryden og slå æggene ud heri. Pocher dvs. vandet må ikke bulderkoge, æggene i 4 minutter, før de fiskes op og dryppes af på en serviet.

Overhæld de pocherede æg med sennepssaucen og pynt med karse.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Brunch Frokost
Del opskriften: