Tid: 40 min.
Andesuppe med svesker og pølse
Sådan gør du
Damp løgene klare i olie i en stor gryde. Tilsæt gulerødder, porre, kål og svesker, og rør rundt. Tilføj balsamico, og kog igennem. Læg andekødet i, og hæld bouillon ved, så det dækker. Tilsæt timian og krydderier. Kog suppen ca. 20 minutter, lad pølsen simre med de sidste 8 minutter, til den er gennemkogt. Tag kød og pølse op, og skær det i skiver på tværs, læg det tilbage i suppen, og smag den til.
Halver æggene, og fordel dem i den serverede suppe.
Server med baguettes til.
Ingredienser
2 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}