Andesuppe med svesker og pølse

Sådan gør du

Damp løgene klare i olie i en stor gryde. Tilsæt gulerødder, porre, kål og svesker, og rør rundt. Tilføj balsamico, og kog igennem. Læg andekødet i, og hæld bouillon ved, så det dækker. Tilsæt timian og krydderier. Kog suppen ca. 20 minutter, lad pølsen simre med de sidste 8 minutter, til den er gennemkogt. Tag kød og pølse op, og skær det i skiver på tværs, læg det tilbage i suppen, og smag den til.

Halver æggene, og fordel dem i den serverede suppe.

Server med baguettes til.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: