Tid: 60 min.
Mangomousse med cayennepeber
Sådan gør du
Skræl frugten, og skær den flade sten væk. Blend frugtkødet ikke for fint i foodprocessor.
Udblød husblas i rigelig koldt vand.
Pisk sukker og æggeblommer til tyk æggenaps. Pisk fløden stiv. Vend begge dele i frugtmassen. Tilsæt limeskal, og smag til med limesaft og cayennepeber. Moussen må gerne få lidt bid.
Vrid husblas op af vandet, og smelt den i en lille skål over vandbad. Afkøl lidt, og vend den forsigtigt i moussen. Stil skålen i køleskabet, og rør ofte rundt i den, til den er ved at stivne og kan holde faconen.
Fordel moussen i 6 portionsglas eller skåle, og pynt med lime og citronmelisse. Stil på køl til servering.
Ingredienser
2 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}