MASTERCHEF JULEN 2020
Igen i år tryller deltagerne i Masterchef Jul med frugtplantageæg og pasteuriserede æg fra DANÆG.
Fra vores perspektiv er æg den perfekte ingrediens i uendeligt mange måltider. Derfor har ægget altid været kernen i vores virksomhed, og vi inspireres fortsat af æggets mange muligheder. Lad dig inspirere sammen med os.
MASTERCHEF JULEN 2020
Igen i år tryller deltagerne i Masterchef Jul med frugtplantageæg og pasteuriserede æg fra DANÆG.
GRØNNE RETTER I STORE GRYDER
Brancheforeningen Danske Æg er med i et nyt udviklingssamarbejde, der skal udmøntes i flere grønne retter i storkøkkenerne på landets hospitaler og i madservice til de ældre.
PRODUKTLANCERING: ØKO MAYONNAISER
I et innovativt partnerskab med Nordisk Tang har vi udviklet tre økologiske mayonnaiser med bæredygtig tang høstet ved de nordiske kyster.
NYT POPULÆRT BAGEMIX
Lav dej til vandbakkelser på 5 minutter. Bland kagemixet med vand, pisk, bag - og nyd.
DANÆG STØTTER MADGLADE BØRN
Siden 2011 har brancheorganisationen Danske Æg - som DANÆG er medlem af - støttet Madskolernes vigtige arbejde med at gøre børn og unge trygge i køkkenet.
ÆG FRA VORES SØNDERJYSKE LANDMÆND
Ved indgangen til 100-året for Sønderjyllands genforening med resten af det danske kongerige i 1920, har vi vi selvfølgelig lavet en æggebakke med sønderjyske æg.
ÆGGEHVIDE-ENTUSIASTEN
Her får du Sune Demants opskrift på de franske makroner, der i 2016 sikrede ham sejren i 'Den store bagedyst'.
ÆG PÅ FARTEN
DANÆG præsenterer nyt produktsortiment af convenience-produkter til måltidsløsninger, to-go retter, streetfood mm.
HVORFOR BLEV DANÆG STIFTET?
I midten af 1800-tallet spillede æg ikke nogen samfundsøkonomisk rolle, men med lærer Frederik Møller ved roret kom de til det.
DANSKERNES SPØRGSMÅL OM ÆG
Vi bad danskerne fortælle os, hvad de går rundt og undrer sig over ved æg. Få svaret på nogle af de tre hyppigste spørgsmål lige her.
FØR KØLESKABETS OPFINDELSE
Det er kun 70 år siden, at moderne køleteknik havde sit indtog i fødevareproduktionen i Danmark. Så hvordan opbevarede man æg dengang?
CHOKOLADEFESTIVALEN 2020
I starten af marts løber Chokoladefestivalen i København af stablen og i år har vores
økologiske æg sneget sig med.
GOD KVALITET ER ET HÅNDVÆRK
En afgørende del af arbejdet i vores pakkeri i Christiansfeld er at sikre kvaliteten og fødevaresikkerheden af producenternes æg. Med hvad består kvalitetsarbejde egentligt af?
BURGERE MED ÆG
Makkerparret Tarik og Monty gøre (morgenmads)burgere med æg populære i Danmark - og nu lander vores økologiske plantageæg i deres burgere.
ÆG PÅ TV-SKÆRMEN
Deltagerne i juletidens sæson af 'Masterchef 2019' fik bevist, at ægget kan bruges til uendeligt mange julemåltider.
I AARHUS TRYLLER DE MED ANDEÆG
Lad dig inspirere af, hvordan Michelin-restauranten Gastromé har brugt andeæg i en af deres fantastiske retter.