En sød hyldest til 130 år 🎂
Vi fejrer vores 130 års jubilæum med en speciel vinterlagkage, fyldt med smagfulde lag og dekoreret med kærlighed. Denne lækre kage er perfekt til vinterens hyggestunder. Lad os fejre sammen med denne delikate kreation.
Fra madpakken til middagsbordet. Siden 1895 har vi samlet danske landmænd om god kvalitet, så du kan få danske æg til morgen, middag og aften – fyldt med muligheder. Igennem 130 år har æg været midtpunkt i vores fælles madkultur. Fra mormors køkken til moderne mad. Vi samles omkring smagen og de gode råvarer, fordi æg altid har været godt selskab i køkkenet.
Æggekagen kan varieres i det uendelige - og med 130 års erfaring med æg hylder vi æggekagen og dens alsidighed – fra de helt traditionelle opskrifter til nye, spændende variationer. Vi har samlet en række opskrifter, der gør det nemt at finde inspiration til netop den æggekage, der passer til dig og din familie.
Hos Danæg stræber vi altid efter at gå forrest. Vi blev stiftet i 1895 – samme år, som vi begyndte
at mærke vores æg for at sikre den gode kvalitet. Og sådan har vi gjort lige siden. Hos os hører glæden for danske æg og gode råvarer uløseligt sammen med sporbare produkter og høj fødevaresikkerhed. Fra første dag til langt ud i fremtiden.
Omhu er omdrejningspunktet for de danske, dedikerede landmænd i vores andelsselskab. I 130 år har vi støttet op om umagen, det gode håndværk og en ansvarlig produktion fra gård til bord. Denne omhu har altid været det bedste udgangspunkt for gode råvarer med masser af historie – fra høner gående i danske frugthaver til solgule blommer som midtpunkt i serveringen.