130 år i godt selskab

Vi fejrer madglæden

Fra madpakken til middagsbordet. Siden 1895 har vi samlet danske landmænd om god kvalitet, så du kan få danske æg til morgen, middag og aften – fyldt med muligheder. Igennem 130 år har æg været midtpunkt i vores fælles madkultur. Fra mormors køkken til moderne mad. Vi samles omkring smagen og de gode råvarer, fordi æg altid har været godt selskab i køkkenet.

En sød hyldest til 130 år 🎂

Vi fejrer vores 130 års jubilæum med en speciel vinterlagkage, fyldt med smagfulde lag og dekoreret med kærlighed. Denne lækre kage er perfekt til vinterens hyggestunder. Lad os fejre sammen med denne delikate kreation.

Æggekagen – en dansk klassiker

Æggekagen kan varieres i det uendelige - og med 130 års erfaring med æg hylder vi æggekagen og dens alsidighed – fra de helt traditionelle opskrifter til nye, spændende variationer. Vi har samlet en række opskrifter, der gør det nemt at finde inspiration til netop den æggekage, der passer til dig og din familie.

Pandekager til hverdag og fest

Pandekager samler os omkring bordet – både til hverdag og fest. Med vores æg af høj kvalitet får du en pandekagedej, der lykkes hver gang. Uanset om de serveres med syltetøj, laks eller som en imponerende dessert, er æg det uundværlige midtpunkt.

130 år i godt selskab

Kvalitet først og fremmest

Hos Danæg stræber vi altid efter at gå forrest. Vi blev stiftet i 1895 – samme år, som vi begyndte
at mærke vores æg for at sikre den gode kvalitet. Og sådan har vi gjort lige siden. Hos os hører glæden for danske æg og gode råvarer uløseligt sammen med sporbare produkter og høj fødevaresikkerhed. Fra første dag til langt ud i fremtiden.

130 år i godt selskab

Omhu fra gård til bord

Omhu er omdrejningspunktet for de danske, dedikerede landmænd i vores andelsselskab. I 130 år har vi støttet op om umagen, det gode håndværk og en ansvarlig produktion fra gård til bord. Denne omhu har altid været det bedste udgangspunkt for gode råvarer med masser af historie – fra høner gående i danske frugthaver til solgule blommer som midtpunkt i serveringen.

Kager der samler os

I 130 år har æg været en uundværlig ingrediens i alt fra lagkager til småkager. Vi har samlet opskrifter, der passer til både hverdag og fest – for der er altid en god anledning til at bage.

Aftensmad til hele familien

Aftensmaden er den tid på dagen, hvor vi samles og nyder et måltid sammen. Med æg som en fast ingrediens kan du nemt tilberede nærende og velsmagende retter, der mætter og glæder hele familien.